Brood, koekjes en gebak

 

Brood
Iedere dag hebben wij vers biologisch zuurdesem en biologisch gistbrood. Tevens speltbrood en kamut-speltbrood van Ad v/d Westen, o.a. Lima, Nonkels, Zonnemaire, Rubens, glutenvrij etc. Tevens kunnen wij een divers assortiment gebak op bestelling leveren.

Ook voeren wij het ambachtelijke brood van de Consequente Biobakker uit Ahaus die een uitgelezen assortiment speltbroden heeft met o.a. haver, gierst  of zaden, heerlijke tarwe-rogge combinaties, authentieke roggebroden, e.d.
Deze broden hebben het Demeter keurmerk. Wat deze bakker zo bijzonder maakt is dat zij oude graan soorten zoals Emmer en Eenkorn uit de zadenbank weten terug te brengen en hebben inmiddels verschillende boeren gevonden die deze bijzondere graansoorten voor hun verbouwen. Oude waardevolle granen, zoals emmer, een oerspelt graan, is licht verteerbaar en heeft een hoge voedingswaarde. Evenals de eenkorn dat verwant is aan het kamut graan. Brood met zwart gerstgraan.
Deze graansoorten worden zeer goed verdragen door mensen die gevoelig zijn voor tarwe.

Koekjes en gebak
Koekjes zijn er van verscheidene fabrikanten, zonder suiker, lactose etc. Al of niet gezoet met graanstropen. O.a. Billy’s Farm, MolenaartjeDe Rit, Allos etc.
Peperkoek van De Rit, Prodia, Molenaartje.

Zoekt u een bepaald soort brood of koek of gebak? Indien uw keuze niet in ons assortiment zit, kunnen wij alsnog het betreffende product voor u bestellen. Binnen 24 uur is uw bestelling al op te halen in onze winkel.

Voor meer informatie kunt u langskomen in onze winkel, bellen (043-3212776) of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.