Wierook

 

In ons assortiment hebben wij de wierook van Les Encens du Monde, de traditioneel gerolde Japanse wierook. Deze heeft geen kern van bamboe maar 100% zuivere wierook. Van de “Plant incense Herbosense” plantaardige wierook uit deze serie zijn alle ingrediënten 100% ecologisch. De rookontwikkeling bevat nog geen 10% van de toegestane Nederlandse norm. Er zijn zelfs twee geuren die volledig rookloos zijn. Door deze lage rookontwikkeling maar met toch een hele bijzondere en subtiele geur kunnen mensen toch genieten van wierook die normaal gevoelig zijn voor de vaak scherpe geur en rookontwikkeling van de gewone wierook.

 
 
 

Wij hebben in ons assortiment heerlijke geuren van de “Japanese Garden” met o.a. stone garden, tea garden, bonsai garden en moss garden , de l’Art serie met o.a. swallows in flight, golden waves, forest of flowers en moonlit night. De “Aromambiance Well Being” serie en de “Ayurvedic incense” lijn met voor elk van de 7 charka’s een bijpassende geur.
 
Verder hebben wij nog in het assortiment de wierook van Mira, de Moeder’s Geuren, Nag Champa lijn, de natuurzuivere Indiase wierook.