Bachbloesems

 

Bach bloesem remedies
“Gezondheid is afhankelijk van de harmonieuze verbondenheid met onze ziel”  zei Dr. Edward Bach.
Angst, spanning, onzekerheid, overbezorgdheid, lusteloosheid, verdriet, stress, gebrek aan concentratie, eenzaamheid, moedeloosheid, overgevoeligheid, met de Bach Bloesem Remedies kunt u het aan.
Steeds meer mensen hebben in toenemende mate met dergelijke negatieve stemmingen te maken. Velen gaan daar moeizaam mee om. Enkelen gaan er aan onderdoor. En nog meer mensen blijven worstelen met emoties en stemmingen die ze maar niet de baas kunnen.  Toch zijn die verschijnselen niet van deze tijd. De Engelse arts Dr. Edward Bach ontdekte rond 1920-1930 al dat negatieve gemoedsstemmingen mensen behoorlijk parten kunnen spelen, en zelfs tot ziekten kunnen leiden. Hij ontwikkelde een unieke methode waarmee hij vele mensen genas. Een methode die ook vandaag de dag helpt om uw emoties in juiste banen te leiden. Zodanig  dat u zich beter voelt en nieuwe energie op doet. Die methode heet: de Bach Flower Remedies ofwel Bach Bloesem Remedies.

 

Wij voeren het hele assortiment van Dr. Bach: 38 remedies, rescue remedy (39) in druppels, rescue-spray, -crème en pastilles, Rescue Nacht en mengflesjes met druppelpipet.