Diervoeding

 

Voor de milieu- en gezondheidsbewuste consument heeft Yarrah Organic Petfood een uitgebreide reeks biologische voedingsproducten voor honden en katten.

Alle Yarrah producten zijn volledig vrij van melkproducten, chemische geur- kleur- en smaakstoffen en worden geconserveerd met natuurlijke conserveringsmiddelen zoals rozemarijnextract en vitamine E.

Yarrah honden- en kattenvoer is geschikt voor elke hond respectievelijk kat, ongeacht leeftijd en ras. Het gebruik van hoofdzakelijk biologische grondstoffen voorkomt het ontstaan van voedselallergieën en problemen met de spijsverteringsorganen.

Alle Yarrah voedingsproducten, met uitzondering van de snacks voor honden, zijn compleet. Dat betekent dat ze alle noodzakelijke vitaminen, mineralen en aminozuren bevatten, in de juiste verhouding en afgestemd op de behoefte van uw hond of kat. Als eiwitbron wordt voornamelijk kip gebruikt. Dit levert zeer hoogwaardige eiwitten op, wordt goed verdragen door vrijwel alle honden en katten en wordt bovendien zeer smakelijk gevonden.

Aan de Yarrah blikvoeding voor honden en katten wordt zeewier en spirulina toegevoegd. Dit verbetert de vachtconditie, verhoogt de weerstand en vitaliteit en bevordert het herstel na inspanning of ziekte. Melkproducten worden door zowel honden als katten vaak slecht verdragen en worden daarom door Yarrah niet in honden- en kattenvoeding verwerkt. De acceptatie van de Yarrah voedingsproducten is en blijft uitstekend, mede doordat regelmatig wordt geobserveerd of honden en katten de producten met smaak eten.

U hoeft slechts weinig te voeren, omdat de opname van voedingsstoffen uit de voeding zeer hoog is. Wat overblijft, is een kleine, stevige ontlasting die zich gemakkelijk laat opruimen en nauwelijks geuroverlast veroorzaakt.

 
 

 

Met Yarrah voedingsproducten blijft uw hond of kat in topconditie!

Wij hebben een klein assortiment op voorraad maar de hele lijn is binnen 24 uur leverbaar.

Mocht u vragen hebben over een van deze producten, dan helpen bij u graag verder. Bel ons op 043-3212776 of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Even langskomen in onze winkel mag natuurlijk ook.