Zonnebrandproducten

 

In ons assortiment hebben we talloze producten om de huid te beschermen tegen de schadelijke invloeden van UV licht met name van zonnebrand en zonnebankkuren. Tevens zijn er producten tegen allergische reacties en huidirritaties van de zon.

Om de huid voor te bereiden, te beschermen tegen vrije radicalen en het bruinen te bevorderen hebben wij Caroteen capsules en Bronzcare.

Om zonne-irritaties te voorkomen: Urtizon granules en Irriderm lotion.

Ook hebben wij zonnebankproducten van Alga Sun lotions in de vorm van gezichtsampullen, crème, after milk, Easy Sun, Zelfbruinende crèmes o.a.  La Montine en UV totaal snelbruiner.

Zonnebrand crèmes en milk van Dr. Hauschka en Weleda Edelweiss zonverzorging vanaf factor 8 t/m 30, P20 en aftersun producten eveneens van Dr. Hauschka en Weleda, Calendulan emulsie van VSM.

 
 

Mocht u vragen hebben over een van deze producten, dan helpen bij u graag verder. Bel ons op 043-3212776 of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Even langskomen in onze winkel mag natuurlijk ook.