Dr. Hauschka cosmetica

 

Steeds meer mensen stappen over op zuivere en natuurlijke cosmetica. De huid staat tegenwoordig onder grote stress. Wat te denken van de milieu verontreiniging, te weinig micronutriënten in de voeding (fast-food en kant en klare maaltijden), stress op het werk, een persé nodig gebruinde zonneteint, enz. Al deze factoren samen zorgen voor een situatie dat de huid behoorlijk onder druk staat. Door het gebruik van synthetische cosmetica wordt dit proces alleen nog maar versterkt en krijgt de huid de zoveelste onnatuurlijke prikkel te verwerken. Om de huid toch goed te verzorgen hebben wij in ons assortiment zuivere en natuurlijke cosmetica die de huid zo min mogelijk belasten en op een natuurlijke en op eigen kracht kan herstellen. Bovendien zijn deze producten dierproefvrij.
Wij voeren het complete assortiment van Dr. Hauschka en Weleda. Daarnaast nog tal van andere merken waar we enkele specialités van voeren, of wel binnen één dag te leveren zijn, o.a. Annemarie Börlind, Traay, NeoBio/Heliotrop, Earth-line, Cruydhof en Sur plus.

Dr. Hauschka cosmetica
De cosmetica van Dr. Hauschka is zo zuiver en natuurlijk dat er eigenlijk geen ander merk is die dit kan overtreffen.  Dr. Hauschka cosmetica draagt het Demeter keurmerk en zijn BDIH gecertificeerd. De planten die gebruikt worden zijn afkomstig van biologisch-dynamische landbouw. Voor meer informatie over Dr. Hauschka cosmetica kunt u hier klikken.

Mocht u vragen hebben over een van deze producten, dan helpen bij u graag verder. Bel ons op 043-3212776 of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Even langskomen in onze winkel mag natuurlijk ook.